Over Optiflower

Wij leveren exclusieve interieurbeplanting die past bij uw organisatie en/of uw interieur

Wij houden ons voornamelijk bezig met levering en aankleding van zijden bloemen, bloemwerk en kunstplanten in de projectmarkt.

Onze klanten zijn o.a. kantoren, campings, zwembaden, interieurbouwers, evenementenorganisaties, zorginstellingen, onderwijs, interieurontwerpers en overheid.

In projecten, vaak betrokken vanaf het eerste moment komen we in overleg met de klant tot verrassende resultaten. Zoals de klant het voor ogen heeft.

We houden van een persoonlijke en directe communicatie. Heb je interesse in onze producten? Wij helpen je graag verder met de nodige informatie en advies.

Verrijk je interieur met onze rijk gevulde zijden boeketten. Geniet seizoen na seizoen van de weelderige bloemenpracht, zonder gedoe met water geven of verwelking.

Maak de sfeer compleet met onze stijlvolle vazen bloempotten en plantenbakken, verkrijgbaar in verschillende designs en materialen. Onze vazen, potten en plantenbakken vormen het perfecte podium voor je zijden bloemen en planten.

Waarom kiezen voor zijden bloemen? Onze bloemen behouden hun schoonheid zonder verzorging. Ze hebben geen water of licht nodig, zijn bestand tegen veranderende omstandigheden en veroorzaken geen allergische reacties. Creëer een bloemrijke sfeer in je huis of kantoor, zonder je zorgen te maken over onderhoud.

Daarom Optiflower:

*Door onze betrokkenheid bij uw project het resultaat dat u voor ogen heeft

*Unieke creaties in bloemwerk en decoraties

*Mooie producten met vele mogelijkheden

*Constant selecteren op de beste kwaliteit

*Duurzame producten

*Denkt met je mee

Optiflower: Bloemsierkunst, Zijden bloemen / Kunstplanten & Deco Creatief bloemwerk voor styling van interieur, events en beurzen, verhuur van planten en boeketten op locatie.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Ga naar de inhoud